Τρόποι πληρωμής & αποστολής

Τα προϊόντα τα παραλαμβάνετε με 2 τρόπους:

   - με παραλαβή απο το καταστήματά μας   
     Πάροδος Ορφέως 117 ,Βοτανικός, Αθήνα
    -με παράδοση στο χώρο σας απο συνεργαζόμενη courier
     (4€ μέχρι 2 κ. βάρος για παραγγελίες εντός Ελλάδος . Για παραγγελίες μεγαλυτέρου βάρους ή παραγγελίες εξωτερικού σας ενημερώνουμε σχετικά μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.)

Μπορείτε να πληρώσετε με 4 τρόπους :

    -    με μετρητά ή κάρτα στα κατατήματά μας
    -    με πιστωτικη/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα μέσω του συστήματος ασφαλών συναλλαγών Paypal
    -    με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμο  :
    ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ,   ΙΒΑΝ : GR9701106700000067040042805    ,   δικαιούχος ΠΑΥΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 Παραγγελίες
Η παραγγελία οποιουδήποτε προϊόντος από το παρόν site δεν σημαίνει την κατάρτιση οποιασδήποτε σύμβασης μεταξύ του χρήστη και της επιχείρησης , εκτός αν η τελευταία αποδεχτεί την παραγγελία δια μέσου e-mail το οποίο θα επιβεβαιώνει την διαθεσιμότητα, την περιγραφή και την τιμή του προϊόντος το οποίο παραγγέλθηκε. Η αποδοχή της αγοράς θα θεωρηθεί ολοκληρωμένη από την επιβεβαίωση αποστολής του e-mail .

 Τιμές - Κόστος Παραγγελίας
Το συνολικό κόστος της παραγγελίας προσδιορίζεται από τις καθαρές τιμές , τον αναλογούντα Φ.Π.Α. καθώς και το κόστος μεταφοράς. Ο χρήστης θα τιμολογηθεί για το συνολικό κόστος της παραγγελίας του.       Τρόπος πληρωμής
Η εξόφληση των σχετικών τιμολογίων μπορεί να γίνεται είτε με πιστωτική κάρτα μέσω συστήματος PAYPAL, είτε με τραπεζική κατάθεση,  είτε με μετρητά/κάρτα στο κατάστημα.

Τρόπος – Κόστος Αποστολής
Τα προϊόντα θα αποστέλλονται μέσω μεταφορικής εταιρίας επιλογής της επιχείρησης ή ταχυδρομείου στη διεύθυνση που δηλώνει ο αγοραστής. Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται ανα παραγγελία και είναι 4 € μέχρι 2κ. βάρος και κατόπιν συννενόησης για μεγαλύτερο βάρος ή παραγγελίες εξωτερικού.

Ακύρωση παραγγελίας

Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί το προϊόν, μπορείτε εντός 5 ημερών να καλείτε στο 210 3463075
ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας αναφέροντας τον κωδικό της παραγγελίας  σας, προκειμένου να ακυρώσουμε την παραγγελία σας.


Μετά την αποστολή του προϊόντος ισχύουν τα παρακάτω.

Επιστροφές προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους. Επιστροφές γίνονται δεκτές,  εντός προθεσμίας 15 ημερών με βάσιμη αιτιολογία και 14 απο την ημερομηνία παραλαβής ημέρες με το δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης, (Νόμος 2251/1994 περί Προστασίας Καταναλωτών) , εφόσον τα προϊόντα είναι καινούργια, δεν έχουν αποσφραγισθεί ή δεν έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους και η φυσική τους κατάσταση  συνοδευόμενα  απο τα έγγραφα (απόδειξη, τιμολόγιο κ.λπ.).
Στην περίπτωση επιστροφής ο χρήστης θα επιβαρυνθεί με το ανάλογο κόστος μεταφοράς, πλην των περιπτώσεων στις οποίες με υπαιτιότητα της επιχείρηση , εστάλησαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα με πραγματικά ελαττώματα, οπότε αναλαμβάνουμε κάθε κόστος μεταφοράς του παλιού και του νέου προϊόντος.